Logo Veneboer Camping
0512 54 22 00

Zolen & Onderhoud

Loopcomfort begint bij goede ondersteuning van de voet.

Ooit dacht men dat de aarde plat was? Dit denkbeeld is vandaag de dag nog actueler aangezien wij iedere ondergrond (thuis, buiten, op het werk maar ook de ondergrond in de schoenen) vlak en hard hebben gemaakt. Een schril contrast met de natuurlijke vorm van de aarde (denk aan zand, gras, aarde, stenen). Wij lopen dankzij ons schoeisel constant op een harde en platte ondergrond. Hierdoor krijgen onze voeten geen 3-dimensionale ondersteuning welke nodig is om ons lichaam goed te laten functioneren. Superfeet produceert de meest stabiliserende binnenzool die in de markt verkrijgbaar is. De ingelzolen verbeteren de gezondheid van de voeten en helpen zo veelgehoorde klachten te verminderen zoals kramp onder de voet, knobbels, gezwollen enkels, blaren, drukpunten en schuiven in de schoen. Superfeet onderscheidt zich van andere merken doordat het werkt vanuit een onbelast pricipe door de voet simpelweg in de juiste positie te stellen én te ondersteunen. Wanneer u de voet ondersteunt met Superfeet binnenzolen wordt de voet als het ware in de natuurlijke stand teruggebracht waardoor de voet beter functioneert en schoenen veel beter aansluiten. Goede ondersteuning van de voet zorgt voor efficienter gebruik van energie, minder klachten en meer wandelplezier!

Onderhoud:
 
Als leer uitdroogt heeft dat meerdere schadelijke gevolgen; het word op dat moment bijvoorbeeld minder waterdicht maar ook word het hard en stug waardoor het comfort verloren gaat. Om dit te voorkomen is goed onderhoud absoluut noodzakelijk.
Het moeilijke is alleen dat er heel veel verschillende schoenen zijn met allemaal weer andere onderhoudseisen. Het beste is dan ook om voor goed advies hierover met de schoenen naar onze winkel te komen. Dan kan één van onze deskundige medewerkers u exact vertellen wat u nodig heeft om uw schoen zo lang mogelijk comfortabel te houden. 
vuurwerkwinkel.nl