• Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Deskundig advies
  • 5600m2 winkelplezier
  • Bel ons: 0512-542200

Coleman Vacuum Flask 1L Thermosfles

Voorraad: 0
SORRY, DIT PRODUCT IS NIET OP VOORRAAD, NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR DE LEVERTIJD.
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Deskundig advies
  • 5600m2 winkelplezier
  • Bel ons: 0512-542200

Omschrijving

Het geheim van de thermosfles is een dubbele wand met daartussen een laagje vacuüm getrokken lucht. Hierdoor is warmteoverdracht tussen de inhoud van de thermoskan en de buitenlucht niet mogelijk. Kort gezegd, warmte kan er moeilijk in of uit. Wat warm is blijft warm en wat koud is lekker koud. Ook warmteverlies langs de dop wordt tot het minimum beperkt dankzij de schroefstop die nog extra geïsoleerd is met EPS schuim. De thermosfles zelf is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, hierdoor kunt u zonder problemen alle soorten eten en drinken erin meenemen. Roestvrij staal houdt namelijk geen geurtjes of smaakjes vast, in tegenstelling tot bijvoorbeeld plastic.

Wanneer u de dop van de thermoskan omdraait heeft u gelijk een drinkbeker; die hoeft u dus niet meer apart mee te nemen. Verder is de Coleman thermosfles licht van gewicht en past hij makkelijk in de rugzak van wandelaars, fietsers of backpackers. Zo kunt u zelfs op de zwaarste tochten even pauzeren met een lekker warm of koud drankje.

Over Coleman ®

ColemanColeman staat gelijk aan vergaande, wereldwijde expertise op het gebied van outdoor verblijf en activiteiten. Het bedrijf ontstond meer dan 100 jaar geleden in het Amerikaanse Kansas met het produceren van zaklantaarns. Inmiddels is Coleman uitgegroeid tot 's werelds grootste fabrikant van outdoor producten, zoals tenten, zaklampen, slaapzakken, backpacks én koelboxen.


Specificaties

Merk
Coleman

Materiaal
rvs
Bijzonderheden
1 liter
Kleur
zilver

Gerelateerde producten

Bekijk

Thermos Isoleerfles Thermax 0.5L

39,95

Bekijk

Thermos Isoleerfles 0.7L Zwart

29,95

Bekijk

Sigg Florid Shy Pink Touch

21,95

Bekijk

Thermos Isoleerfles Thermax 1L

49,9544,95

Bekijk

Stanley Classic Vacuum Bottle 1.0L Hammertone Green

44,95

Bekijk

Bo-Camp Isoleerbeker-Automok RVS 0.4 Liter

4,95

Bekijk

Sigg Florid Ultra Lemon Touch

21,95

Bekijk

Rubytec Shira Cool Drink Bottle Red

Vanaf  26,95

 
Button