• Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Deskundig advies
  • 5600m2 winkelplezier
  • Bel ons: 0512-542200
 

Safarica Boa Vista XL

Aanbieding
€ 749,00 € 499,00
Tijdelijk niet bestelbaar

De Safarica Boa Vista XL tunneltent is groot genoeg voor zes personen. Deze royale tent zorgt ervoor dat u op een comfortabele manier kunt genieten van uw vakantie. De donkere kleuren geven dit model een sportieve uitstraling.

Zeer ruime familietent

Deze tunneltent heeft drie van elkaar gescheiden slaapcabines. De cabines hebben een afmeting van 220 x 140 cm en zijn groot genoeg voor twee personen. In zijn totaliteit is deze tent geschikt voor zes personen. Zo kunt u met de hele familie gebruik maken van deze comfortabele tent. Het ruime leefgedeelte heeft een afmeting van 250 x 440 cm. Aan de voorkant en in het midden heeft deze tent een hoogte van 220 cm. De achterkant heeft een hoogte van 200 cm. De tent is voorzien van een vast kuipgrondzeil dat ervoor zorgt dat er minder snel water van onderuit in de tent komt. De tent heeft verschillende ramen en twee deuren met een horrengaas. De ramen en de deuren zorgen voor veel licht waardoor de tent ruimer lijkt. Het horrengaas zorgt voor de nodige ventilatie waardoor de temperatuur in de tent aangenamer blijft. Daarnaast is deze familietent voorzien van een ruime luifel. Deze vaste luifel heeft een afmeting van 210 x 440 cm. De luifel is ideaal om te gebruiken bij regenachtig weer. Door de glasfiber stokken heeft dit model een solide basis. Met de scheerlijnen en de haringen zet u de tent stevig vast.

Polyester Line

Dit model uit de Polyester Line van Safarica heeft een buitendoek dat is gemaakt van Honeycomb polyester. Dit buitendoek heeft een waterkolom van 4000 mm. De binnentent is gemaakt van ademend polyester waardoor er voldoende warme lucht afgevoerd kan worden. Ondanks de grote afmetingen is deze tent redelijk makkelijk te vervoeren.


Merk Safarica
Aantal personen 6 personen
Gewicht 22.5 kg
Materiaal buitentent Polyester
Materiaal binnentent Ademend Polyester
Materiaal grondzeil PE grondzeil
Materiaal stokken Glasfiber
Buitenmaat in centimeters 690 x 440 cm (l x b)
Hoogte in centimeters 220 cm
Inclusief Haringen en Scheerlijnen
 

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Bezorgd door

Bezorgd door

Onze merken