• Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Deskundig advies
  • 5600m2 winkelplezier
  • Bel ons: 0512-542200
 

Safarica Chicco3 TC Indian Tan/Dark Grey 2020

€ 425,95 € 339,95
Tijdelijk niet bestelbaar

De Safarica Chicco 3 TC tunneltent voor 3 personen bestaat uit twee gescheiden slaapcabines tegenover elkaar. Deze Safarica tent komt uit de Technical Cotton Line: een serie tenten van technisch katoen met een fijn leefklimaat.

Praktische vis-à-vis indeling

De Chicco 3 TC tent heeft een eenpersoons en een tweepersoons slaapcabine, met daartussen een leef- en bagageruimte met een vast PE kuipgrondzeil. De twee ingangen kunnen tegenover elkaar open gezet worden om de tent lekker te laten doorwaaien.

Optimale ventilatie dankzij technisch katoen

De tenten uit de Safarica Technical Cotton Line zijn gemaakt van 210 grams technisch katoen. Deze combinatie van katoen en polyester resulteert in een uitstekend ventilerende tent, die zeer duurzaam is en sneller droogt dan een volledig katoenen tent. De tent heeft een permanent ventilatiesysteem voor een optimaal klimaat. De binnentent is gemaakt van technisch katoen en ademend polyamide, met een PE grondzeil.

Reflecterende scheerlijnen

De Chicco 3 tunneltent heeft glasfiber boogstokken en wordt geleverd inclusief haringen en Quick Fix scheerlijnen. Deze scheerlijnen zijn snel te bevestigen en op te bergen - en zijn bovendien reflecterend om struikelen te voorkomen.

Merk Safarica
Aantal personen 3 personen
Gewicht ± 10,5 kg
Materiaal buitentent Katoen - Polyester
Materiaal binnentent Polyester - Cotton
Materiaal grondzeil PE grondzeil
Materiaal stokken Glasfiber
Buitenmaat in centimeters 240 x 335 cm
Hoogte in centimeters 130 cm
Inclusief Draagtas, Haringen, Scheerlijnen
 

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Bezorgd door

Bezorgd door

Onze merken