• Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Deskundig advies
  • 5600m2 winkelplezier
  • Bel ons: 0512-542200
 

Safarica Pacific Reef 310 Polyester 2020

Nieuw
€ 499,00 € 399,00
Tijdelijk niet bestelbaar

De Safarica Pacific Reef 310 tunneltent is geschikt voor vier personen en voorzien van rechte wanden voor meer stahoogte. Deze Safarica tunneltent heeft een vaste luifel aan de voorzijde en een zij-ingang. Het frame van de tent is gemaakt van glasfiber boogstokken.

Materialen

De buitentent is gemaakt van polyester honeycomb met Pu coating. De binnentent is gemaakt van ventilerend polyamide. In deze binnentent is een neerklapbaar en vast PU kuipgrondzeil verwerkt. De tunneltent heeft een zij-ingang met een deur van horrengaas en alle naden zijn getapet. Het frame van de tent is van glasfiber boogstokken en de deuren zijn voorzien van zware 8 mm ritsen.

Technieken

De Safarica tent heeft permanente ventilatie door het Vario Vent ventilatiesysteem aan de achterzijde. De ramen zijn voorzien van gordijnen en een variosysteem waarmee traploze verduistering mogelijk is. De tent is uitgerust met een stroomkabel doorvoer systeem met rits waardoor u probleemloos gebruik kunt maken van stroom.

Indeling

De tent heeft twee slaapcabines die beide geschikt zijn voor twee personen. Tussen deze slaapcabines is een wegritsbare scheidingswand te vinden, hierdoor is de indeling flexibel. De lengte van de slaapcabine is 230 cm en de slaapcabine heeft een donkere binnentent voor meer slaapcomfort. De tent heeft een wegrolbare voorwand en een zij-ingang. Het wegrollen van de voorwand zorgt voor een grotere leefruimte. De tent is voorzien van voldoende opbergruimte door middel van opbergvakken in zowel de slaapcabines als in de leefruimte.


Merk Safarica
Aantal personen 4 personen
Gewicht 17.75
Materiaal buitentent Polyester
Materiaal binnentent Overige
Materiaal grondzeil PE grondzeil
Materiaal stokken Glasfiber
Buitenmaat in centimeters 560 x 310 cm
Hoogte in centimeters 210
Inclusief Draagtas, Haringen, Scheerlijnen

Gerelateerde producten

In de showroom
Bekijk

Safarica Blackhawk 220 Dark Shadow/ Quarry

€189,95 €149,95

Aanbieding
Op voorraad
Bekijk

Safarica Boa Vista TC

€1.379,00 €849,00

In de showroom
Bekijk

Safarica Blackhawk 260

€249,00 €199,90

 

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Bezorgd door

Bezorgd door

Onze merken