• Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Deskundig advies
 • 5600m2 winkelplezier
 • Bel ons: 0512-542200
 

Bardani Prestige 280 RCS 2019

Nieuw
€ 1.449,00 € 1.099,00

Aantal:

Bardani Prestige 280 RSC Tent

De Prestige 280 RSC is luxe uitgevoerde tunneltent voor 2 tot 4 personen en wordt standaard geleverd met een aanritsbare tentluifel. De nieuwe gezinstent uit de Bardani Prestige Line collectie is gemaakt van sterke, duurzame materialen en voorzien van vele opties zoals een sterk inritsbaar kuipgrondzeil. De royale aanritsbare luifel is voorzien van oprolbare zijwanden en zorgt zo nodig voor extra beschutting voor de tent. Hierdoor kun je de deur van het leefgedeelte ook nagenoeg altijd open laten staan voor meer ventilatie.

Het luxe leefgedeelte is daarnaast voorzien van een zij-ingang met regenkap, een permanent ventilatiesysteem, handige opbergvakken en grote panorama ramen die zorgen voor een mooie lichtinval. Door het tunnelontwerp, aluminium boogstokken en verstevigde hoekpunten staat deze tent als een huis.

Comfortabel leefgedeelte met zij-ingang

De Bardani Prestige 280 RSC beschikt over een compact leefgedeelte, die toch van alle gemakken voorzien is. De leefruimte heeft een diepte van 220 cm, is 2.5 meter breed en biedt voldoende ruimte om een tafel en twee stoelen te plaatsen. In tegenstelling tot vele tunneltenten is de leefruimte van de Bardani Prestige 280 ook te bereiken via een zij-ingang. Deze zij-ingang beschikt over een praktische regenkap en kan dus nagenoeg altijd geopend blijven. In het leefgedeelte zijn tevens handige opbergvakken geplaatst en is er een kabeldoorvoersysteem aan de binnenzijde van het dak gestikt.

Wil je echter meer ruimte om te zitten en/of ruimte om je overige kampeerspullen op te bergen? Dan kun je in een handomdraai de meegeleverde zonneluifel plaatsen! Hiermee wordt de compacte gezinstunneltent verlengd met maar liefst 250 cm. De extra diepte die deze royale luifel biedt zorgt er ook voor dat de vooringang nagenoeg altijd geopend kan blijven, wat een positieve bijdrage heeft aan de luchtcirculatie en het comfort binnenin de Bardani Prestige 280 RSC tent.

Aanritsbare luifel met oprolbare zijwanden

De aanritsbare luifel is één van de grootste voordelen van de Prestige 280 RSC. Deze royale aanritsbare luifel heeft een diepte van 2,5 meter en is voorzien van twee oprolbare zijwandden. Deze oprolbare wanden bieden doorgang, maar zorgen voor een enorme beschutting en flexibiliteit. Tijdens slechtere weersomstandigheden kunt je namelijk één of twee zijwanden laten zakken om beschut te blijven zitten vóór de tent. Verblijf je slechts een aantal dagen op dezelfde plek, dan zorgt het weglaten van de luifel voor een vele kortere opzettijd! 

Grote inritsbare slaapcabine 

De Bardani Prestige 280 RSC beschikt over een comfortabele, inritsbare slaapcabine met een grootte van 220 cm lang bij 260 cm breed. Deze slaapcabine is eenvoudig te bevestigen en biedt ruimte voor 2 tot 4 personen. Met 2 of 3 personen biedt de Prestige 280 RSC een royale en zeer comfortabele slaapruimte. Als je het slaapcompartiment gaat gebruiken met 4 personen, zal er voor het plaatsen van kampeerspullen waarschijnlijk een beroep gedaan moeten worden op het leefgedeelte van de tent. Doordat de binnentent een diepte heeft van 220 cm is er bij het hoofdeinde eventueel nog een ruimte waar bagagestukken kunnen worden opgeborgen.

Het grote slaapcompartiment is niet te scheiden met een scheidingswand. Er dient dus altijd met 3 of 4 personen in één grote binnentent geslapen te worden. Aan de buitenkant van deze binnentent zijn tevens handige opbergvakken gemaakt. 

Inritsbaar kuipgrondzeil

De tunneltent wordt standaard geleverd met een inritsbaar bisonyl kuipgrondzeil. Dit sterke kuipgrondzeil zorgt ervoor dat water minder snel de tent binnen kan komen. Daarnaast zal dit inritsbare kuipgrondzeil niet alleen het opzetgemak bevorderen, maar er ook voor zorgen dat de totale tent meer hanteerbaar wordt en het een gunstiger pakvolume krijgt. Het losse grondzeil maakt de tent ook gemakkelijker schoon te maken. Bij de voor- en zij-ingang kan een gedeelte van het kuipgrondzeil neergeklapt worden, waardoor de tent drempelvrije ingangen krijgt. 

Opzetgemak door binnentunnels met rits

De buitentent van de Bardani Prestige 280 RSC is voorzien van handige tunnelsleuven met rits. Deze tunnels maken het mogelijk om de voorgemonteerde aluminium boogstokken aan de binnenzijde van de tent te ritsen. Het inritsen van de aluminium boogstokken zal het opzetgemak flink bevorderen! 

Productspecificaties van de Bardani Prestige 280 RSC Tent:

 • Luxe 2 tot 4 persoons tunneltent
 • Standaard geleverd met royale aanritsbare luifel
 • Luifel is voorzien van twee oprolbare zijwanden
 • In leefgedeelte ook voorzien van één zij-ingang met regenkap
 • Inritsbaar en neerklapbaar bisonyl kuipgrondzeil
 • Inritsbare slaapcabine 
 • Gordijnen met vario systeem; perfecte afsluiting dankzij ritsen
 • Buitentent: ademend ripstop katoen 220 gr/m2
 • Binnentent: ademende katoen/polyester combinatie
 • Aluminium boogstokken 19 mm doorsnede (verstelbaar in stappen d.m.v. borgpalletjes) zijn inritsbaar in tunnelritsen binnenzijde tent
 • Luxe "Air Vent" ventilatiesysteem aan achterzijde
 • Handige opbergbakken

Merk Bardani
Aantal personen 4 personen
Gewicht 36 kg
Materiaal buitentent Katoen
Materiaal binnentent Polyester - Cotton
Materiaal grondzeil PVC
Materiaal stokken Aluminium
Buitenmaat in centimeters 290 x 700 met luifel
Hoogte in centimeters 200 cm
Inclusief haringen en scheerlijnen
 

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Bezorgd door

Bezorgd door

Onze merken