• Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Deskundig advies
 • 5600m2 winkelplezier
 • Bel ons: 0512-542200
 

Bardani Prestige 310 RCS webshop

Aanbieding
€ 1.549,00 € 999,00

Aantal:

Bardani Prestige 310 RSC Tent

De Prestige 310 RSC is luxe gezinstent en is een nieuwkomer de Prestige Line collectie van Bardani. De tunneltent biedt tijdens het kamperen een comfortabele ruimte voor maximaal 4 personen is uitgevoerd met vele opties, zoals een sterk inritsbaar bisonyl kuipgrondzeil en een zij-ingang met regenkap voor het leefgedeelte. De noviteit betreft de royale vaste luifel welke standaard aan de tent gestikt is. Door deze zonneluifel heb je een enorme schaduwruimte voor de tent en zal het inregenen bij de vooringang nauwelijks mogelijk zijn.

Alle Bardani Prestige Line tenten zijn gemaakt van een combinatie tussen sterke en duurzame materialen. Door middel van het tunnelontwerp, aluminium boogstokken en verstevigde hoekpunten staat deze tent zeer stabiel. Natuurlijk zijn een aantal meegeleverde scheerlijnen benodigd om de tent netjes strak af te spannen. De Bardani gezinstunneltenten hebben een luxe ventilatiesysteem en zijn in de leefruimte voorzien van handige opbergvakken en een kabeldoorvoersysteem.  

Grote zonneluifel zorgt voor grote schaduwplek

De royale luifel kan als één van de grootste voordelen van de Prestige 310 aangemerkt worden. Deze vastgestikte zonneluifel steekt ca. 175 cm voor de tent uit en zorgt voor voldoende ruimte om uit de zon te zitten. De luifel wordt ondersteund door een aluminium boogstok en dient afgespannen te worden met een brede afspanband. Een tweetal extra scheerlijnen zorgen voor een mooie pasvorm van de sportief ogende luifel. Als extra voordeel kan aangemerkt worden dat deze vaste zonneluifel het vaak mogelijk maakt om de ingang van de tent geopend te laten staan. Het is zelfs mogelijk om heel de voorwand naar de zijkant toe weg te rollen en te genieten van een grote ronde ingang!

Comfortabele leefruimte met handige extra's

De Bardani Prestige 310 RSC heeft een comfortabel en ruimtelijk ogend leefgedeelte met grote raampartijen. De leefruimte heeft een diepte van 225 cm en is 310 cm breed. In tegenstelling tot vele tunneltenten is de leefruimte van de nieuwe Prestige 310 tent ook te bereiken via een zij-ingang. Deze zij-ingang beschikt over een permanent ventilatiesysteem en kan dus nagenoeg altijd geopend blijven. Doordat deze ingang voorzien is van een regenkap zorgt dit ook voor een droge instap. Natuurlijk heeft de gezinstent ook een ingang aan de voorzijde, welke iets rechts uit het midden gepositioneerd is. 

 

Inritsbare slaapcabine met handige scheidingswand

De grote slaapcabine heeft een grootte van 220 cm lang bij 380 cm. breed. Met een handige scheidingswand kan deze grote cabine eenvoudig gesplitst worden tot twee comfortabele slaapcompartimenten voor 2 personen. De scheidingswand is door middel van een ritssluiting te openen en dient naar de zijkant weggerold te worden. Beide slaapvertrekken hebben dan een comfortabele breedte van 165 cm, waardoor u zelfs twee extra brede slaapmatten kunt plaatsen en u bij het hoofdeinde nog voldoende ruimte over heeft om uw kampeerspullen te plaatsen. 

De slaapcabine is gemaakt van een ademend katoen/polyester combinatie en in de deuren is horrengaas geplaatst. De materiaalkeuze en ritsbevestiging maakt het plaatsen van de binnententen erg gemakkelijk en maakt het slapen in deze flexibele slaapcabine erg comfortabel.

Inritsbaar kuipgrondzeil 

De Bardani tunneltent wordt standaard geleverd met een inritsbaar bisonyl kuipgrondzeil. Dit sterke kuipgrondzeil zorgt ervoor dat water minder snel de tent binnen kan komen. Daarnaast zal dit inritsbare kuipgrondzeil niet alleen het opzetgemak bevorderen, maar er ook voor zorgen dat de totale tent meer hanteerbaar wordt en het een gunstiger pakvolume krijgt. Het losse grondzeil maakt de tent ook gemakkelijker schoon te maken. Het enorm sterke bisonyl zorgt ervoor dat men zich geen zorgen hoeft te maken bij robuustere of ongelijke ondergronden.

Opzetgemak door binnentunnels met rits

De buitentent van de Bardani Prestige 310 RSC is voorzien van handige tunnelsleuven met rits. Deze tunnels maken het mogelijk om de voorgemonteerde aluminium boogstokken aan de binnenzijde van de tent te ritsen. Het inritsen van de aluminium boogstokken zal het opzetgemak flink bevorderen! 

Productspecificaties van de Bardani Prestige 310 RSC Tent:

 • Luxe uitgevoerde 4-persoons tunneltent
 • Royale luifel zorgt voor beschutting vóór de tent
 • Sportief ogende luifel is vastgestikt en dus niet afritsbaar 
 • In leefgedeelte ook voorzien van één zij-ingang met permanent ventilatie systeem d.m.v. regenkap
 • Inritsbaar en neerklapbaar bisonyl kuipgrondzeil
 • Inritsbare slaapcabine voorzien van scheidingswand
 • Gordijnen met vario systeem; perfecte afsluiting dankzij ritsen
 • Buitentent: ademend ripstop katoen 220 gr/m2
 • Binnentent: ademende katoen/polyester combinatie
 • Aluminium boogstokken 22 mm doorsnede (verstelbaar in stappen d.m.v. borgpalletjes) zijn inritsbaar in tunnelritsen binnenzijde tent
 • Luxe "AirVent" ventilatiesysteem aan achterzijde inclusief regelbaar Ground Air Control, ook permanent te gebruiken
 • Handige opbergbakken

Merk Bardani
Aantal personen 4 personen
Gewicht 35 kg
Materiaal buitentent Katoen
Materiaal binnentent Polyester - Cotton
Materiaal grondzeil PVC
Materiaal stokken Aluminium
Buitenmaat in centimeters 310 x630 cm
Hoogte in centimeters 210 cm
Inclusief haringen en scheerlijnen
 

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Bezorgd door

Bezorgd door

Onze merken