• Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Deskundig advies
 • 5600m2 winkelplezier
 • Bel ons: 0512-542200
 

Bardani Prestige 360 RCS

Aanbieding
€ 1.999,00 € 1.399,00

Aantal:

Bardani Prestige 360 RSC Tent

De Prestige 360 RSC is luxe gezinstent voor 4 personen en wordt voor het tweede jaar aangeboden in de Prestige Line collectie van Bardani. De tunneltent is het kleinere broertje van de Bardani Prestige 410 gezinstent en is uitgevoerd met vele opties, zoals een sterk inritsbaar bisonyl kuipgrondzeil, een royale luifel en een zij-ingang met regenkap voor het leefgedeelte. Alle Prestige Line tenten zijn gemaakt van een combinatie tussen sterke en duurzame materialen. Door middel van het tunnelontwerp, aluminium boogstokken en verstevigde hoekpunten staat deze tent zeer stabiel. Natuurlijk zijn een aantal meegeleverde scheerlijnen benodigd om de tent netjes strak af te spannen.

De vastgestikte luifel is voorzien van twee oprolbare zij-ingangen en wordt standaard geleverd met een inritsbare combi-voorwand. Daarnaast beschikt de Bardani Prestige 360 RSC tent over luxe ventilatiesystemen, die permanent te gebruiken zijn, en is de leefruimte voorzien van handige opbergvakken en een kabeldoorvoersysteem.  

Comfortabel leefgedeelte met talloze mogelijkheden

Met de Prestige 360 RSC beschikt u altijd over een comfortabel en ruimtelijk ogend leefgedeelte. Het leefgedeelte heeft een diepte van 220 cm en is 360 cm breed. In tegenstelling tot vele tunneltenten is de leefruimte van de Bardani Prestige 360 ook te bereiken via een zij-ingang. Doordat deze ingang voorzien is van een regenkap zorgt dit altijd voor een droge instap. Natuurlijk heeft de gezinstent ook een ingang aan de voorzijde, welke iets rechts uit het midden gepositioneerd is.

De voorwand van de leefruimte is flexibel in gebruik en kan in zijn geheel naar de zijkant weggerold worden. Hiermee kan de ruimte onder de vaste luifel in zijn totaliteit bij het leefgedeelte betrokken worden. Je zou zo in een handomdraai een leefruimte van maar liefst 440 cm diep kunnen creëren!

Vaste luifel afsluitbaar met combi-voorwand

De Bardani Prestige 360 RSC tent is standaard voorzien van een vastgestikte luifel met een diepte van 220 cm. Deze luifel zorgt voor voldoende beschutting en is voorzien van twee oprolbare zij-ingangen. De voorzijde van de luifel is eenvoudig af te sluiten met de meegeleverde combi-voorwand. Deze nieuwe voorwand beschikt over grote horregaaspanelen, die tijdens slecht weer afsluitbaar zijn met raamfolie. Tijdens zonnige weersomstandigheden houdt het horrengaas vervelende insecten buiten, zonder de ventilatie van de tent te benadelen. De combi-wand is in het midden voorzien van een ritssluiting, wat het ook mogelijk maakt om de de voorwand half te plaatsen. De andere helft rol je dan strak naar het midden toe op, net zoals je dat bij de deur doet.

Kuipgrondzeil met opstaande randen

De Bardani tunneltent wordt standaard geleverd met een inritsbaar bisonyl kuipgrondzeil. Dit sterke kuipgrondzeil zorgt ervoor dat water minder snel de tent binnen kan komen. Daarnaast zal dit inritsbare kuipgrondzeil niet alleen het opzetgemak bevorderen, maar er ook voor zorgen dat de totale tent meer hanteerbaar wordt en het een gunstiger pakvolume krijgt. Het losse grondzeil maakt de tent ook gemakkelijker schoon te maken. Het enorm sterke bisonyl zorgt ervoor dat men zich geen zorgen hoeft te maken bij robuustere of ongelijke ondergronden.

Inritsbare slaapcabine met handige scheidingswand

De Bardani Prestige 360 RSC tent beschikt over inritsbare slaapcabines met een gezamelijke grootte van 220 cm lang bij 330 cm. breed. Met een handige scheidingswand kan deze grote cabine eenvoudig gesplitst worden tot twee comfortabele slaapcompartimenten voor 2 personen. De scheidingswand is door middel van een ritssluiting te openen en dient naar de zijkant weggerold te worden. De slaapcabine is gemaakt van een ademend katoen/polyester combinatie en in de deuren is horrengaas geplaatst. De materiaalkeuze en ritsbevestiging maakt het plaatsen van de binnententen erg gemakkelijk en maakt het slapen in deze flexibele slaapcabine erg comfortabel.

Opzetgemak door binnentunnels met rits

De buitentent van de Bardani Prestige 360 is voorzien van handige tunnelsleuven met rits. Deze tunnels maken het mogelijk om de voorgemonteerde aluminium boogstokken aan de binnenzijde van de tent te ritsen. Het inritsen van de aluminium boogstokken zal het opzetgemak flink bevorderen! 

Productspecificaties van de Bardani Prestige 360 RSC Tent:

 • Luxe uitgevoerde 4-persoons tunneltent
 • Royale luifel met wegrolbare windvangers
 • Standaard geleverd met inritsbare en afsluitbare combi-voorwand 
 • Luifel is voorzien van twee zij-ingangen (d.m.v. oprolbare zijwanden)
 • In leefgedeelte ook voorzien van één zij-ingang met regenkap
 • Inritsbaar en neerklapbaar bisonyl kuipgrondzeil
 • Inritsbare slaapcabine voorzien van scheidingswand
 • Gordijnen met vario systeem; perfecte afsluiting dankzij ritsen
 • Buitentent: ademend ripstop katoen 220 gr/m2
 • Binnentent: ademende katoen/polyester combinatie
 • Aluminium boogstokken 22 mm doorsnede (verstelbaar in stappen d.m.v. borgpalletjes) zijn inritsbaar in tunnelritsen binnenzijde tent
 • Luxe "AirVent" ventilatiesysteem aan achterzijde inclusief regelbaar Ground Air Control, ook permanent te gebruiken
 • Handige opbergbakken

Merk Bardani
Aantal personen 4 personen
Gewicht
Materiaal buitentent Katoen
Materiaal binnentent Polyester - Cotton
Materiaal grondzeil PVC
Materiaal stokken Aluminium
Buitenmaat in centimeters 360 x670 cm
Hoogte in centimeters 45 kg
Inclusief haringen en scheerlijnen
 

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Bezorgd door

Bezorgd door

Onze merken