• Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Deskundig advies
  • 5600m2 winkelplezier
  • Bel ons: 0512-542200
 

Bardani Paradise Beach 400 2016

Showmodel
€ 1.749,00 € 1.299,00

Aantal:

De Paradise Beach 400 is een zeer royale ripstop katoenen familietent, geschikt voor 5 personen. Deze familie tent is één van de grootste kampeertenten uit de Excellent Line van Bardani. In deze lijn is er voor o.a. de boogstokken, binnentent en buitentent gebruik gemaakt van exact dezelfde duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen als bij de Prestige Line tenten van Bardani. Toch zijn er een paar concrete verschillen tussen beide lijnen. Bij de Prestige lijn worden de aluminium boogstokken aan de binnenzijde van de tent in de daarvoor bestemde tunnels geritst; bij de Excellent lijn dienen ze door korte tunnelsleuven aan de buitenkant geschoven te worden. 

De Prestige lijn heeft o.a. ook een regenkap boven de zij-ingang van het leefgedeelte zitten, wat zorgt voor een droge instap. Ook zijn deze tenten standaard voorzien van een Vario-voorwanden-systeem; met één gesloten en één horrengaas-wand standaard daarbij geleverd.Dit neemt niet weg dat, met oog op de ruimte en de hoge kwaliteit, deze tunneltent uitermate geschikt voor uw gezin. De leefruimte is zo ruim dat u met het hele gezin (ca. 5 personen) ook binnen kunt genieten van de kampeervakantie. 

De tunneltent weegt circa 51 kg. en is van vele gemakken voorzien. Zo beschikt de Paradise Beach standaard over een vaste luifel met oprolbare zijwanden. Bij deze luifel wordt ook een inritsbare horrengaaswand meegeleverd. Verder is de tent voorzien van een inritsbaar bisonyl kuipgrondzeil, aluminium boogstokken, vele panorama-ramen met horrengaas en een luxe ventilatiesysteem. 

Merk Bardani
Aantal personen 5 personen
Gewicht 51
Materiaal buitentent Katoen
Materiaal binnentent Polyester - Cotton
Materiaal grondzeil PVC - Bisonyl grondzeil
Materiaal stokken Aluminium
Buitenmaat in centimeters 760x410
Hoogte in centimeters 210
Inclusief Haringen en Scheerlijnen
 

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Bezorgd door

Bezorgd door

Onze merken