• Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Deskundig advies
  • 5600m2 winkelplezier
  • Bel ons: 0512-542200
 

Safarica Wolf Creek 310 TC

Aanbieding
€ 1.129,00 € 699,00

Aantal:

.De Wolf Creek TC van het merk Safarica is een vier persoons tunneltent met een riante leefruimte en een diepe luifel. 

De tent is gemaakt van Polycotton, dit is een mengsel van polyester en katoen. Het grondzeil van Polyethyleen is vast gestikt aan het tentdoek.Hierdoor ontstaat er niet alleen een mooi kuipzeil die al uw spullen droog houdt, maar is de tent ook zeer makkelijk en snel op te zetten.De tent wordt geleverd met sterke aluminium boogstokken.

Polycotton is een 100% ademend materiaal, hierdoor wordt het niet benauwd in de tent en zal u in de ochtend geen last hebben van condens vorming.Polycotton droogt t.o.v. katoen relatief snel waardoor je sneller van plak zal behandelen.

De slaapcabines worden opgedeeld in twee cabines van 140 cm breed. Beide cabines hebben een lengte van 220 cm. De cabines worden gescheiden door een wandje, deze is eventueel ook op te rollen waardoor er een grotere slaapcabine ontstaat.De leefruimte van de tent is 160 cm diep en 310 cm breed, Hier is dus voldoende ruimte voor het gezin om te leven, eten en spelen.De tent heeft twee deuren, een zijdeur die voorzien is van een aparte hordeur en de voordeur welke een ventileerend gaasraam heeft.De riante luifel aan de voorzijde van de tent geeft beschutting.Bij regen voorkomt hij dat het inregent aan de voorzijde, bij wind een mooi plekje om uit de wind te zitten.

Door rondom in de tent ramen en deuren van gaas te maken ontstaat er een prima circulatie van frisse lucht. De deuren van de slaapcabines zijn eveneens voorzien van gaas zodat het slaapgedeelte goed door kan tochten.De vele folieramen zorgen voor een hoop licht in de tent maar ook voor voldoende zicht naar buiten wanneer er in de tent geleefd wordt.Aan de binnenzijde zijn alle ramen te sluiten met een gordijn.Er zitten verschillende opbergvakjes in de tent en slaapcabines voor het opbergen van de kleine spullen.Er is ook rekening gehouden met electriciteit in de tent.Zo is er een opening gemaakt voor de 220V kabel, en zitten er lusjes in de tent waar u de kabel door laat lopen zodat deze niet in de weg hangt.De tent wordt compleet geleverd met haringen en scheerlijnen.

Merk Safarica
Aantal personen 4 personen
Gewicht
Materiaal buitentent Polycotten
Materiaal binnentent Polyester - Cotton
Materiaal grondzeil PE grondzeil
Materiaal stokken Aluminium
Buitenmaat in centimeters 310 x550 cm
Hoogte in centimeters 200 cm
Inclusief haringen en scheerlijnen
 

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Bezorgd door

Bezorgd door

Onze merken