• Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Deskundig advies
  • 5600m2 winkelplezier
  • Bel ons: 0512-542200
 

Bardani Airwave 240 Alu 2020

Nieuw
€ 499,00 € 399,00
Tijdelijk niet bestelbaar

De Bardani Airwave 240 opblaasbare tent is een rechtwandige en sportieve tent met veel binnenruimte. De Bardani opblaasbare tent is eenvoudig en snel opzetbaar door het opblaassysteem met luchtslangen. De tent biedt ruimte voor maximaal drie personen.

Materialen

De buitentent is gemaakt van Polyester Protec UV50 met speciale zilvercoating aan de binnenkant. De binnentent is gemaakt van ventilerend polyamide. In de binnentent is een PE kuipgrondzeil te vinden samen met horrengaas aan de achterzijde en een volledige horrengaas “Stow Away” deur. De tent heeft zware 8 mm deurritsen en de Quick fix reflecterende scheerlijnen hebben alu stoppers. De tenthoeken zijn voorzien van stevige spanbanden.

Technieken

De tent heeft een “Air Vent” ventilatiesysteem aan de achterkant van de tent voor permanente ventilatie. Het Climate Control Systeem zorgt ook voor koelte in de tent. De naden zijn volledig getapet en er is een stroomkabel doorvoer systeem aan beide zijkanten. De gordijnen hebben een variosysteem waarmee traploze verduistering mogelijk is.

Indeling

De oppomptent heeft een slaapcabine met een lengte van 230 cm, geschikt voor maximaal drie personen. De slaapcabine heeft een extra donkere binnentent wat zorgt voor meer slaapcomfort. De tent wordt geleverd met luifelstokken waarmee u de deur uit kunt zetten als luifel voor meer schaduw.


Merk Bardani
Aantal personen 4 personen
Gewicht 19.4 kg
Materiaal buitentent Polyester BCool
Materiaal binnentent Ademend Polyester
Materiaal grondzeil Oxford Polyester floor
Materiaal stokken Luchtbuis
Buitenmaat in centimeters 470 x 240 cm
Hoogte in centimeters 165 cm
Inclusief Haringen en Scheerlijnen
 

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Bezorgd door

Bezorgd door

Onze merken