• Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Deskundig advies
  • 5600m2 winkelplezier
  • Bel ons: 0512-542200
 

Bardani Airwolf 380

Opruiming
€ 1.299,00 € 949,00

Aantal:

De Bardani Airwolf 380 opblaasbare tent is een ruime familietent met vaste luifel. Deze zeer snel op te zetten oppomptent heeft een opblaasbaar systeem met luchtslangen. De luifel heeft oprolbare zijwanden en een aluminium luifelstok. De tent wordt geleverd inclusief afritsbare en afsluitbare combiwand voor de luifel. De Airwolf heeft drie slaapcabines en is geschikt voor maximaal vijf personen.

Comfort

De oppomptent is aan de voorzijde en in het midden 215 centimeter hoog. Hierdoor kunt u comfortabel in de tent staan. Aan de achterzijde is de tent 190 centimeter hoog. Naast de drie slaapcabines heeft de tent een ruime leefruimte en een vaste luifel. Voor voldoende daglicht en ventilatie heeft de tent op diverse plaatsen horrengaas ramen. Bovendien zit aan de zijkant van de tent nog een extra ingang. Deze ingang is ook voorzien van horrengaas. De ingang van de tent is extra breed en het is mogelijk om de voorwand omhoog te rollen. De tent heeft gordijnen met variosysteem.

Eigenschappen

De buitentent is gemaakt van polyester honeycomb, de binnentent van ventilerend polyamide. De grond is voorzien van een PE grondzeil. De ritsen in de tent zijn extra zware 10 millimeter ritsen. De tenthoeken zijn voorzien van stevige spanbanden. De binnentent heeft een aantal handige opbergvakken en scheidingswanden met rits. Aan beide kanten van de tent zit een stroomkabel doorvoersysteem met rits. De tent wordt geleverd inclusief pomp, haringen en Quick fix reflecterende scheerlijnen met alu stoppers.


Merk Bardani
Aantal personen 5 personen
Gewicht 38 kg
Materiaal buitentent Polyester
Materiaal binnentent Ademend Polyester
Materiaal grondzeil Oxford Polyester floor
Materiaal stokken Luchtbuis
Buitenmaat in centimeters 750 x 380 cm
Hoogte in centimeters 215
Inclusief haringen

Gerelateerde producten

 

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Bezorgd door

Bezorgd door

Onze merken