• Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Deskundig advies
  • 5600m2 winkelplezier
  • Bel ons: 0512-542200

Kampa Hayling 4 Classic Air

€ 1.379,00 € 1.259,00
Voorraad: 2
Toevoegen aan winkelwagen

Onovertroffen Pro serie door zijn specificaties en functioneel ontwerp. Met onze NEW QuickPitch ™ Scheerlijn systeem is de Pro AIR reeks AirFrame tenten een van de snelst opzetbare tenten op de markt. 

Kampa opblaastent hayling 4 classic air pro 4 persoons. Luifel met zijwanden 

Hoe zet je een oppomptent op? 

Rol het tentdoek uit. Zet alle bevestigingspunten met haringen vast. Begin met het oppompen van de middelste 'beam'. Blaas ook de andere 'beams' op. Zet de tent eventueel met haringen vast. Span de tent verder af met de stormlijnen aan de buitenzijde. 

Uitvoering:

 In de loop der jaren is de Hayling serie uitgegroeid tot een topmodel voor kampeerders uit heel Europa. Het succes is te danken aan zijn uitzonderlijkespecificatie voor een werkelijk opmerkelijke prijs. Het opblaasbare AirFrame stelt niet teleur. Het opzetten is zeer makkelijk: Zet de tent met haringen vast, blaas de beams op, en klaar is de tent. Eenmaal opgesteld is er veel leefruimte voor een gezin. De slaap-kamers zijn voorzien van een rits afscheiding tussen de compartimenten, die kan worden opgerold tot een grote slaapkamer. Er is een grote woonkamer met een ingenaaid grondzeil en een grote deur inde linkerkant met een mug-gaas-paneel dat kan worden gebruikt om de insecten buiten te houden op warme dagen, terwijl je wel veel ventileert. De woonkamer heeft een horizontale voorwand zodat volledig gebruik van het vloeroppervlak wordt gemaakt. Recht geeft meer ruimte beleving als schuin. Het beste kenmerk van deze tent is de grote aangenaaide luifel aan de voorzijde van de tent. Deze geeft extra ruimte aan de tent, en bied bescherming tegen regen en wind. De luifel is ook voorzien van een opblaasbaar frame. Nieuw voor is de mogelijkheid van het plaatsen van een extra luifel aan deze luifel. Zowel de voorzijde van de tent-luifel als ook de voorzijde van de extra aanritsbare luifel, kan dicht gemaakt worden d.m.v. Een vestibule. Deze flexibiliteit stelt u in staat om de tent af te stemmen op uw behoefte voor welke vakantie dan ook. 

Specificaties:

 WeathershieldTM airflow classic polycotton materiaal: Een ademend hoge kwaliteit katoen-polyester materiaal dat volledige bescherming biedt tegen de elementen van de natuur. Naast ademend heeft katoen-polyester ook een uitstekend comfortabel leefklimaat. Ademend betekent dat de condensatie vermindert, en het helpt bij het reguleren van de temperatuur waardoor de binnenkant van de tent koeler is op warme dagen. 

QuickPitch ™

 scheerlijn systeem: Niet meer knutselen met uw tent scheerlijnen, heavy duty banden vervangen de traditionele scheerlijnen. Met een unieke gesp kunnen ze worden gekoppeld in enkele seconden. Gewoon een haring in de grond, en de tent staat aan de onderzijde en bovenzijde strak gespannen. 

Ingenaaid grondzeil: 

Beschermt tegen slecht weer, insecten en andere beestjes. De tent wordt zo vervaardigd, dat de naad tussen grondzeil en buitentent is beschermd tegen alle natuur elementen. 

Overige Specificaties: 

Verduisterde slaapkamers Opblaasbare AirBeams, vervanger van de tentstokken. Tent zet hierdoor zeer gemakkelijk op. Wordt geleverd met een dubbele cilinder pomp.

 Aansluitpunten van het opblaassysteem zit aan de buitenkant van de tent. Ventilatie punten zijn beschermd weggewerkt, zodat er geen regenwater in kan komen. Luifel is voorzien van een grondzeil Opbergvakken in de binnententen. Organizers (opbergvakken) in de tent Tussenwand in de binnentent. Oprolbaar, weg-haalbaar. Voorzien van rits. Ophangen van de binnentent is kleur gecodeerd aangegeven. Zijdeur is voorzien van gaas-deur. Extra ventilatie maar ongedierte komt niet binnen. Mogelijkheid om een lamp op te hangen, en de kabel hiervan vast te maken. Twee kabel doorvoerpunt gemonteerd. Ritssluitingen zijn van een zware en degelijke kwaliteit. Lange levensduur en prettig gebruik. Heldere glazen. Aan de binnenzijde voorzien van blinderingen, welke gemakkelijk opgeborgen kunnen worden. 


Merk
Kampa
Aantal personen
4 personen
Gewicht
26
Materiaal buitentent
Katoen - Polyester
Materiaal binnentent
Polyester - Cotton
Materiaal grondzeil
Polyester gecoat
Materiaal stokken
Luchtbuis
Buitenmaat in centimeters
540 x 320
Hoogte in centimeters
210
Inclusief
Haringen en Scheerlijnen
 
Button