• Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Deskundig advies
  • 5600m2 winkelplezier
  • Bel ons: 0512-542200

Safarica Pacific Reef 310 Air 2020

€ 799,00 € 649,00
Voorraad: 6
Toevoegen aan winkelwagen

De Safarica Pacific Reef 310 Air opblaasbare tent is een tunneltent met rechte wand, vaste luifel en een zij-ingang. Deze Safarica tent biedt ruimte aan maximaal vier personen en is snel en eenvoudig op te zetten door het gebruik van luchtslangen.

Materialen

De buitentent is gemaakt van polyester honeycomb met PU coating en de binnentent is van ventilerend polyamide. De tunneltent heeft een frame wat bestaat uit luchtslangen die opblaasbaar zijn voor meer opzetgemak. De tent is voorzien van een PE kuipgrondzeil die zowel neerklapbaar als vast is. De oppomptent heeft naden die getapet zijn en de deurritsen zijn zware 8 mm ritsen. De deur is uitgerust met horrengaas voor ventilatie.

Technieken

De tent heeft naast horrengaas deuren ook een Vario Vent vetilatiesysteem voor permanente ventilatie aan de achterzijde. De ramen in de tent hebben gordijnen met een variosysteem voor traploos verduisteren. Naast traploze verduistering biedt dit systeem perfecte afsluiting door de ritsen. Naast bovengenoemde technieken is de tent voorzien van een stroomkabel doorvoer systeem aan beide zijkanten, afsluitbaar middels ritsen.

Indeling

De Safarica tent heeft twee slaapcabines voor twee personen. Deze cabines hebben extra donkere binnententen voor meer slaapcomfort en zijn 230 cm lang. De binnentent is flexibel in te delen door een wegritsbare scheidingswand tussen de slaapcabines. Ook de voorwand zorgt voor flexibiliteit. Deze kan namelijk weggerold worden om de leefruimte groter te maken. De tent heeft opbergvakken in de slaapcabine én de leefruimte en een zij-ingang met horrengaasdeur.


 
Button