• Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Deskundig advies
  • 5600m2 winkelplezier
  • Bel ons: 0512-542200
 

Safarica Pacific Reef 420 Air 2020

Nieuw
€ 10.099,00 € 899,00
Tijdelijk niet bestelbaar

De Safarica Pacific Reef 420 Air opblaasbare tent is een tent met rechte wanden voor meer hoogte, geschikt voor vier tot vijf personen. Deze Safarica tent heeft een vaste luifel en een zij-ingang. De tent is gemakkelijk en snel opzetbaar door het gebruik van luchtslangen.

Materialen

De buitentent is gemaakt van polyester honeycomb met Pu coating en de binnentent van de Pacific Reef 420 Air is gemaakt van ventilerend polyamide. Het frame van de tent heeft geen stokken maar opblaasbare luchtslangen. De tent heeft een PE kuipgrondzeil en de zij-ingang heeft een horrengaasdeur. De tent heeft zware 8 mm deurritsen en de naden zijn getapet.

Technieken

Voor het gebruik van stroom in de tent is er sprake van een stroomkabel doorvoer systeem met ritsen. De tunneltent heeft een permanent ventilatiesysteem aan de achterkant, namelijk vario vent. Ook de ramen zijn voorzien van een variosysteem voor het traploos verduisteren.

Indeling

De tent is uitgerust met drie slaapcabines. Één van deze slaapcabines is geschikt voor een persoon en de andere twee cabines zijn geschikt voor twee personen. Alle slaapcabines hebben wegritsbare scheidingswanden waardoor de indeling flexibel is. De cabines hebben optimaal slaapcomfort door de extra donkere binnententen en de lengte van 230 cm. Het wegrollen van de voorwand zorgt voor een grotere leefruimte. De tent heeft functionele opbergruimte in de leefruimte én de slaapcabines.


Merk Safarica
Aantal personen 5 personen
Gewicht 28 kg
Materiaal buitentent Polyester
Materiaal binnentent Ademend Polyester
Materiaal grondzeil PE floor
Materiaal stokken Luchtbuis
Buitenmaat in centimeters 655 x 420 cm
Hoogte in centimeters 230 cm
Inclusief haringen en scheerlijnen
 

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Bezorgd door

Bezorgd door

Onze merken