• Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Deskundig advies
  • 5600m2 winkelplezier
  • Bel ons: 0512-542200
 

Bardani Airwolf 260

Showmodel
€ 899,00 € 499,00

Aantal:

De Bardani Airwolf 260 tent heeft één grote slaapcabine en is geschikt voor twee tot vier personen. De is is voorzien van aanritsbare luifel van een effectieve diepte van 150 cm. Dit model is ideaal voor kampeerders die graag rondtrekken en op een comfortabele manier kunnen kamperen. Deze tunneltent is zeer ruim en is in een handomdraai op te bouwen.

Ramen met hor

Dit model heeft vier ramen waarvan er twee voorzien zijn van een hor. Eén van de zijramen is ook te gebruiken als deur. Door de horren komen er geen insecten in de tent. De verschillende ramen zorgen ervoor dat er voldoende frisse lucht in de tent kan komen waardoor de temperatuur in de tent bij warm weer niet te hoog wordt. Hierdoor kunt u altijd op een comfortabele manier in deze tent verblijven.

Rondtrekken

Dit model is uitgerust met airtubes waarin lucht gepompt kan worden. Door deze airtubes staat de tent sneller overeind en heeft u minder tentstokken nodig. Door het gebruik van de airtubes is het gewicht van de tent lager waardoor deze ook makkelijker te vervoeren is. De Airwolf 260 zet u snel op waardoor deze tunneltent zeer geschikt is voor rondtrekkende kampeerders. Daarnaast is de tent gemaakt van materiaal dat snel droogt waardoor u de tent niet vochtig hoeft in te pakken. Ook kunt u sneller na een bui de tent inpakken waardoor er geen tijd verloren gaat.

Polyester

De binnentent is gemaakt van ventilerend polyamide en heeft een kuipgrondzeil van Oxford polyester. De buitentent heeft een buitendak dat is gemaakt van 150D polyester. Het kuipgrondzeil is eenvoudig vast te haken en is neerklapbaar. Deze materialen beschermen u tegen verschillende weersomstandigheden en zorgen ervoor dat de tent langer zijn functionaliteiten behoudt.

Merk Bardani
Aantal personen 3 personen
Gewicht 23,9 Kg
Materiaal buitentent Polyester
Materiaal binnentent Ademend Polyester
Materiaal grondzeil PE floor
Materiaal stokken Luchtbuis
Buitenmaat in centimeters 630 x 260
Hoogte in centimeters 195
Inclusief draagtas, simpele pen haringen en scheerlijnen

Gerelateerde producten

Bekijk

Ondergrondzeil 3 X 6

€3,50

Bekijk

Bo-Camp Copa Rio Classic Ocean

€39,95 €29,95

 

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Bezorgd door

Bezorgd door

Onze merken