• Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Deskundig advies
  • 5600m2 winkelplezier
  • Bel ons: 0512-542200
 

Bardani Airwolf 310 TC

Nieuw
€ 1.299,00 € 1.099,00

Aantal:

De Airwolf 310 TC van het merk Bardani is een compacte tent uit de oppompserie. Deze vier persoons gezinstent heeft een royale leefruimte en een mooie luifel.

Het tentdoek is gemaakt van Technical cotton, dit is een mengsel van katoen en polyester.Dit materiaal heeft de eigenschappen dat het een goed ademend vermogen heeft en ook nog eens relatief snel droogt. Dit maakt de tent goed geschikt om rond te trekken.Het vaste kuipzeil is gemaakt van Oxford polyester met een waterkolom van 5000 mm.Dit grondzeil is licht van gewicht maar zeer sterk en waterdicht.Door het simpele oppompsysteem wordt het voor iedereen een makkie om de tent op te zetten.Het is een kwestie van het grondzeil rondom vast zetten om vervolgens de oppompbare tubes, met een diameter van 12 cm, op te pompen met de meegeleverde handpomp.In de luifel wordt een aluminium boogstok gebruikt

De tent is voorzien van twee slaapcabines van 140 cm breed.Beide cabines hebben een diepte van 220 cm en worden gescheiden d.m.v. een scheidingwandje die eventueel ook opgerold kan worden zodat er één grote cabine ontstaat. Een zeer ruim leefgedeelte van 220 cm diep en 310 cm breed geeft u alle ruimte om met het hele gezin te leven, eten en spelen.De tent heeft een aanritsbare diepe luifel aan de voorzijde welke zorgt voor een droge inloop.Met deze mooie luifel creërt u ook een hoop schaduw op de zonnige dagen.

De ventilatie zit hem in deze tent niet alleen in het ademende doek en een aantal gaasramen.De tent heeft namelijk rondom een 'ground air control' ventilatie. Dit zijn ventilatie luikjes die onderin de tent gemaakt zijn voor een constante luchtstroom.De binnentent heeft ventilatie mogelijkheden aan de achterzijde en in de deuren van de tent. Kortom er zit genoeg ventilatie in de Prestige serie van Bardani.

De vele folieramen zorgen voor een hoop licht in de tent maar ook voor voldoende zicht naar buiten wanneer er in de tent geleefd wordt.Aan de binnenzijde zijn alle ramen te sluiten met een gordijn.Er zitten verschillende opbergvakjes in de tent en slaapcabines voor het opbergen van de kleine spullen.Er is ook rekening gehouden met electriciteit in de tent.Zo is er een opening gemaakt voor de 220V kabel, en zitten er lusjes in de tent waar u de kabel door laat lopen zodat deze niet in de weg hangt.De tent wordt compleet geleverd met haringen,scheerlijnen en pomp.

Merk Bardani
Aantal personen 4 personen
Gewicht 31 kg
Materiaal buitentent Katoen
Materiaal binnentent Polyester - Cotton
Materiaal grondzeil Oxford Polyester floor
Materiaal stokken Luchtbuis
Buitenmaat in centimeters 630 x310 met luifel
Hoogte in centimeters 210 cm
Inclusief haringen en scheerlijnen pomp
 

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Bezorgd door

Bezorgd door

Onze merken