• Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Deskundig advies
  • 5600m2 winkelplezier
  • Bel ons: 0512-542200
 

Bardani Airwolf 340 TC

Opruiming
€ 1.649,00 € 1.249,00

Aantal:

De Bardani Airwolf 340 TC opblaasbare tent biedt ruimte aan maximaal vier personen. De tent heeft een vaste luifel met oprolbare zijwanden. Daarnaast wordt er bij deze tent ook een inritsbare en afsluitbare combiwand met horrengaas en raamfolie geleverd.

Indeling

Naast de grote ruimte onder de luifel heeft de tent ook een grote leefruimte. Deze leefruimte is voorzien van raamfolie en ramen met horrengaas. De binnenruimte is te betreden middels de brede deur met wegrolbare voorwand of middels de zijingang met horrengaas raam. De diverse ramen sluit u eenvoudig af met de gordijnen met variosysteem. Achterin de tent bevinden zich twee inklikbare slaapcabines. In de tent zijn verschillende handige opbergvakken geplaatst. Zowel links als rechts in de tent zit een stroomkabel doorvoersysteem.

Luchtslangen

Deze Airwolf familietent komt uit de Bardani Airline collectie en is voorzien van een handig opblaasbaar systeem met luchtslangen. Deze luchtslangen vult u eenvoudig met lucht met de bijgeleverde pomp. De luchtslangen zorgen dat de tent snel en stevig staat. Bovendien heeft u voor de tent geen tentstokken meer nodig waardoor het gewicht beperkt wordt. Deze opblaasbare tent wordt geleverd inclusief haringen en Quick fix reflecterende scheerlijnen met alu stoppers. Deze scheerlijnen zijn goed zichtbaar en snel te bevestigen. De tenthoeken zijn voorzien van stevige spanbanden.

Materiaal

De tent is gemaakt van technisch katoen. Dit sterke materiaal heeft een goede ademende werking zodat het klimaat in de tent comfortabel blijft. De oppomptent is voorzien van een vast Oxford polyester kuipgrondzeil. Voor voldoende ventilatie zit achterin de tent het permanente Air Vent ventilatiesysteem, inclusief regelbaar Ground Air Control.


Merk Bardani
Aantal personen 4 personen
Gewicht 44 kg
Materiaal buitentent Katoen
Materiaal binnentent Polyester - Cotton
Materiaal grondzeil Polyester gecoat
Materiaal stokken Luchtbuis
Buitenmaat in centimeters 340 x 680 cm
Hoogte in centimeters 210 cm
Inclusief haringen en scheerlijnen
 

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Bezorgd door

Bezorgd door

Onze merken