• Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Deskundig advies
  • 5600m2 winkelplezier
  • Bel ons: 0512-542200
 

Eureka Southern Valley BTC

Opruiming
€ 2.299,00 € 1.699,00

Aantal:

De Eureka Southern Valley BTC RS is een erg luxe uitgevoerde, oppompbare tunneltent voor 5 personen. Deze gezinstent biedt u een enorm verblijf en is geschikt voor daadwerkelijk alle kampeervakanties en weersomstandigheden! De royale familietent wordt standaard geleverd met een inritsbaar kuipgrondzeil voor het leefgedeelte en is enorm snel op te zetten door middel van 5 oppompbare luchtslangen. De kampeertent is gemaakt van een zeer duurzame technisch katoen ripstop combinatie. Deze doeksoort combineert niet alleen het ademende vermogen van katoen en het lichte gewicht van polyester, maar is ook enorm sterk!

 De Eureka Southern Valley tent heeft enerzijds een grote leefruimte én beschikt daarnaast nog over een geïntrigeerd 'buitenverblijf' met een volledige bescherming tegen alle elementen. Het 'binnenverblijf' van de Eureka Northern Hill heeft een grootse lichtinval, beschikt over goede ventilatiemogelijkheden en is standaard voorzien van een grote binnentent met twee (!) scheidingswanden. U heeft met de Eureka Southern Valley daadwerkelijk alles wat u zich van een luxe oppompbare gezinstent kunt wensen! De tunneltent heeft een totaalgewicht van ca. 40 kilogram en is in iedere auto gemakkelijk mee te nemen. Het inritsbare kuipgrondzeil en de binnentent kunnen los vervoerd worden; het totaalpakket heeft een pakvolume van ongeveer 81 x 59 cm.

Door de oppompbare luchtslangen staat deze royale Eureka tunneltent in een mum van tijd overeind. Voor het opzetten dienen alle vijf de luchtslangen individueel opgepompt te worden. De lucht wordt dus niet via een luchtstelsel regelmatig verdeeld, maar dit maakt het wel mogelijk om een mogelijk defecte luchtslang altijd nog te kunnen vervangen. Bij een oppompbare gezinstent is het afspannen van alle voorgemonteerde scheerlijnen noodzakelijk voor de stabiliteit en de stormvastheid, zeker op de punten van de luchtslangen. 

Merk Eureka
Aantal personen 5 personen
Gewicht 40 Kg
Materiaal buitentent Katoen - Polyester
Materiaal binnentent Polyester - Cotton
Materiaal grondzeil Oxford Polyester floor
Materiaal stokken Luchtbuis
Buitenmaat in centimeters 745 x 370
Hoogte in centimeters 200
Inclusief draagtas, simpele pen haringen en scheerlijnen

Gerelateerde producten

In de showroom
Bekijk

Eureka The Grand BTC

€1.799,95 €1.699,00

Opruiming
In de showroom
Bekijk

Bardani Airwolf 4000 TC beige/antra

€1.899,00 €1.399,00

In de showroom
Bekijk

Bax Falco Havik 3200

€1.998,00

 

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Bezorgd door

Bezorgd door

Onze merken