• Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Deskundig advies
  • 5600m2 winkelplezier
  • Bel ons: 0512-542200
 

Vango Capri Herbal 500

Opruiming
€ 679,00 € 579,00
Tijdelijk niet bestelbaar

De Capri 500 is een gezinstent en is door zijn oppompsysteem eenvoudig en snel op te zetten. Deze tent heeft plaats voor 4 tot 5 personen.

Stabiele tent

De Capri 500 uitgerust met het befaamde TBS II – tension band system. Dit garandeert dat uw tent met allerlei weersomstandigheden staat als een huis. Indien het weer rustig is kan het tension band system eenvoudig losgekoppeld worden.

Comfortabel slaapgedeelte

De donkere binnentent heeft 2 ruime slaapcompartimenten waarvan een grote 3 persoons- en een 2 persoonsslaapcabine. De scheidingswand tussen de slaapcabines is inhaakbaar en uitneembaar zodat er een grote slaapcabine ontstaat. De slaapcabine is gemaakt van ademend polyester en horrengaas.

Ruim

Het leefgedeelte is ruim en is voorzien van een zijdeur. Door de ramen in het leefgedeelte komt er voldoende licht binnen.

Multifunctionele voortent

De voortent wordt gevormd door een vast en dichte luifel die ervoor zorgt dat u een droge inloop heeft. Ook werkt de luifel als zonneluifel en wordt er schaduw gecreëerd. De voordeur van de tent is ook voorzien van een horrengaasdeur.


Merk Vango
Aantal personen 5 personen
Gewicht 16 kg
Materiaal buitentent Polyester
Materiaal binnentent Ademend Polyester
Materiaal grondzeil PE grondzeil
Materiaal stokken Luchtbuis
Buitenmaat in centimeters 455 x 320 cm (l x b)
Hoogte in centimeters 195 cm
Inclusief Haringen en Scheerlijnen
 

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Bezorgd door

Bezorgd door

Onze merken