• Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Deskundig advies
  • 5600 m2 winkelplezier
  • Bel ons: 0512-542200

In het voorjaar van 1971 heeft Jaap Veneboer de winkel geopend "Veneboer Camping & Outdoor", inmiddels de specialist in noord Nederland op het gebied van camping en outdoor. De winkel is al twee keer verhuisd en acht keer verbouwd in de vele jaren. Veneboer heeft 5600 vierkante meter oppervlakte met een overzichtelijke collectie aan tenten, tuinmeubelen, camping accessoires en alles op het gebied van outdoor. Recreatie staat bij ons op nummer één, met dat gevoel bent u als klant van harte welkom in onze winkel.

De Outdoor afdeling is uitgerust met het beste personeel om passend schoeisel voor uw voeten aan te meten. Er is ruime keuze uit verschillende modellen en merken in de berg- en wandelschoenen en sandalen. Naast schoenen worden er ook outdoor accessoires en outdoor kleding verkocht.


De Tuinmeubelafdeling biedt een groot assortiment op het gebied van tuinmeubilair en alles wat u kunt gebruiken om uw achtertuin sfeervol in te richten. Boven de 500,- euro volgt er een gratis bezorging door heel noord Nederland.

Er zijn honderd tenten uitgestald, in verschillende types en modellen. U kunt bijvoorbeeld denken aan familietenten, bijzettenten, opblaastenten en nog veel meer. Ook kunt u hier de tarpen en windschermen vinden in verschillende maten.

Op de campingafdeling heeft u ruime keus in allerlei verschillende soorten campingartikelen, denk bijvoorbeeld aan stoelen, tafels, slaapzakken, luchtbedden en onderhoud.


Kom gezellig langs bij dé specialist van noord Nederland of neem contact met ons op wanneer u vragen heeft! 
Button