• Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Deskundig advies
  • 5600 m2 winkelplezier
  • Bel ons: 0512-542200

8 resultaten
Loading...

Parasolhoes

Heeft u een parasol en bent u op zoek naar een bijpassende beschermhoes? Dan bent u bij Veneboer Camping & Outdoor aan het juiste adres. Wij bieden namelijk diverse merken, maten en soorten, zodat u ongetwijfeld een hoes voor uw parasol vindt. Wij raden aan een hoes aan te schaffen voor uw parasol, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw aanwinst. Daarnaast zit bij al onze parasols een geïntegreerde stok, zodat u uw hoes gemakkelijk om uw parasol kunt plaatsen.

Waarom een beschermhoes voor uw parasol?

Wij raden u aan om beschermhoes voor uw parasol aan te schaffen voor een optimale levensduur van uw parasol. Regen en zon kan uw parasol verkleuren en wanneer u uw parasol ingeklapt buiten laat staan, kan dit dus zorgen voor onregelmatige verkleuring. Daarom adviseren wij om uw parasol te beschermen met een hoes wanneer u hem niet gebruikt. Ook wanneer u de parasol voor een langere periode binnen neerzet, is het verstandig om gebruik te maken van een hoes als bescherming tegen stof en vuil. Zorg ervoor dat uw parasol volledig droog is wanneer u er een hoes overheen doet en laat een natte parasol uitgeklapt drogen. Wanneer u uw hoes over een natte parasol doet onstaat er kans dat dit vlekken veroorzaakt. Daarnaast raden we u aan uw parasol binnen op te bergen wanneer er slecht weer voorspelt wordt. Tijdens een langdurige vochtige periode kan vocht namelijk zelfs onder de parasolhoes terecht komen en dit wordt voorkomen door uw parasol alvorens binnen te zetten.

Parasolhoes kopen

Heeft u een parasolhoes gevonden met de juiste afmetingen en vorm voor uw parasol? Dan kunt u deze gemakkelijk en veilig via onze website bestellen. Ons gehele aanbod is direct uit voorraad leverbaar, zodat u kunt rekenen op een snelle levering. Twijfelt u nog? Neem gerust contact voor professioneel en persoonlijk advies. Daarnaast hebben wij een uitgebreide showroom in Drachten waar u van harte welkom bent.

 
Button