• Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Deskundig advies
  • 5600 m2 winkelplezier
  • Bel ons: 0512-542200

105 resultaten
Loading...

Parasol

Wilt u uw tuin, balkon of terras aankleden en zoekt u bescherming tegen de zon? Dan is een parasol de ideale oplossing voor u. Veneboer Camping & Outdoo in Drachten heeft een breed assortiment met diverse merken, kleuren en soorten. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een zweefparasol en een stokparasol. Daarnaast bieden wij beschermhoezen, parasolvoeten en andere accessoires. Daarnaast hebben wij een aanbod van verschillende vormen en maten. Wilt u een zwarte, vierkante parasol voor boven uw tuintafel of gaat uw voorkeur uit naar een ronde of rechthoekige parasol in een grijze kleur?

Parasol voor op uw balkon

Bent u op zoek naar een parasol voor op uw balkon of dakterras? Ondanks dat wij veel grote parasols hebben, hebben we natuurlijk ook kleinere parasols die ideaal zullen zijn voor op uw balkon of terras. Op uw balkon loopt de temperatuur in de zomer vaak hoog op en het is dan ook geen overbodige luxe om uzelf te verwennen met wat schaduw. 

Parasol kopen?

Heeft u via onze website uw ideale parasol gevonden of heeft u toch nog twijfels? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij bieden u professioneel advies en helpen u graag bij de zoektocht naar uw perfecte parasol! U kunt uw parasol gemakkelijk en veilig online bestellen. Ook kunt u langskomen in onze uitgebreide showroom in Drachten zodat u de verschillende parasols van dichtbij kunt bekijken. Ons volledige aanbod en assortiment is direct uit voorraad leverbaar, zodat u in een handomdraai geniet van de verkoeling van uw nieuwe aanwinst. Bestel dus gemakkelijk en veilig via onze website of laat ons u verwelkomen in onze vestiging in Drachten.

 
Button