• Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Deskundig advies
  • 5600 m2 winkelplezier
  • Bel ons: 0512-542200

2 resultaten
Loading...

Dining loungeset

Bent u het zat om binnenshuis te dineren met mooi weer en zou u het liefst uw maaltijd in de buitenlucht willen eten onder het genot van een heerlijk zonnetje? Twijfelt u tussen een klassieke tuinset en een moderne loungeset? Dan is een dining loungeset ideaal voor u! De dining loungeset is de perfecte combinatie tussen een loungeset en de klassieke tuinset. Bij een dining loungeset is de lagere salontafel namelijk ingeruild voor een hogere (diner)tafel. Zo heeft u niet alleen de mogelijkheid te ontspannen, maar kunt u ook in een heerlijk comfortabele setting dineren. 

Dining loungeset modellen en aanbod

Aangezien geen enkele tuin gelijk is, heeft Veneboer Camping & Outdoor een groot assortiment dining loungesets. Wij bieden diverse merken, materialen en kleuren. Ziet u uzelf heerlijk ontspannen in een neutrale hoge loungeset van vlechtwerk, of heeft u wellicht toch liever een grijze dining loungeset van aluminium/teak? Bovendien bieden wij dining loungesets in verschillende maten en stijlen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een grote robuuste toevoeging aan uw tuin of geeft u de voorkeur aan een compacte en subtielere loungeset? 

Dining loungeset kopen

Het aanschaffen van een high-dining loungeset is vaak een weloverwogen besluit. Aarzel daarom niet contact met ons op te nemen wanneer u persoonlijk advies wenst. Wij bieden deskundig advies en helpen u graag met de zoektocht naar de loungeset die bij u past. U kunt uw dining loungeset gemakkelijk en veilig online bestellen. Ook kunt u langskomen in onze uitgebreide showroom in Drachten zodat u de verschillende high-dining loungesets van dichtbij kunt bekijken en uittesten. Ons volledige aanbod en assortiment is bovendien direct uit onze voorraad leverbaar, zodat u in een handomdraai geniet van uw nieuwe dining loungeset. Bestel dus gemakkelijk en veilig via onze website of laat ons u verwelkomen in onze vestiging in Drachten.

 
Button