• Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Deskundig advies
  • 5600 m2 winkelplezier
  • Bel ons: 0512-542200

5 resultaten
Loading...

Outlet Tuinmeubelen

Als u op zoek bent naar tuinmeubelen van uitstekende kwaliteit voor een voordelige prijs, bent u bij Veneboer Camping & Outdoor in Drachten aan het juiste adres. Wilt u een nieuwe loungeset, tuintafel of loungestoel - in onze tuinmeubelen outlet bieden wij diverse tuinmeubelen en tuinaccessoires. Daarnaast worden deze artikelen voor een goedkope prijs met aanzienlijke korting aangeboden, zodat u al gauw honderden euro's kunt besparen. 

Outlet Tuinmeubelen kopen

Bij Veneboer Camping & Outdoor zijn de outlet tuinmeubelen sterk afgeprijsd. De scherpe en lage prijzen die u op onze webshop vindt, zijn afhaalprijzen

De outlet tuinmeubelen kunnen daarnaast tegen een gereduceerd tarief ook aan huis afgeleverd worden. De prijs hangt hierbij af van de afstand die afgelegd dient te worden.

Neem hiervoor alvorens u de bestelling plaatst contact met ons op om de eventuele mogelijkheden te bespreken. 

Wilt u de tuinmeubelen liever eerst van dichtbij bekijken en uittesten? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Drachten.

Ons volledige assortiment is direct uit voorraad leverbaar, waardoor u binnen een handomdraai geniet van uw nieuwe aanwinst!

 
Button