• Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Deskundig advies
  • 5600 m2 winkelplezier
  • Bel ons: 0512-542200

37 resultaten
Loading...

Tuintafel

Geniet u graag van het mooie weer met bijvoorbeeld een hapje of drankje bij de hand? Dan is een tuintafel wellicht ideaal voor u! Met een handige tuintafel kunt u al uw spullen gemakkelijk kwijt en hoeft u uw drankje dus niet meer voortdurend vast te houden. Veneboer Camping & Outdoor heeft een ruim assortiment, waardoor u ongetwijfeld een tuintafel vindt die aan uw verwachtingen voldoet.

Uw ideale tuintafel kiezen

Wanneer u besluit een tuintafel aan te schaffen, zijn er meerdere factoren die moet overwegen. Natuurlijk is het belangrijk dat u de tuintafel mooi vindt en dat hij de uitstraling heeft die bij uw tuin, terras of balkon past. Echter zijn er nog een aantal andere factoren die belangrijk zijn om mee te nemen in uw besluit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoeveel beschikbare ruimte u heeft, wie de tuintafel gaan gebruiken en wat uw budget is. Zo biedt Veneboer Camping & Outdoor grote robuuste tafels voor 6 personen, maar kunt u ook kiezen voor een smalle, kleine 2-persoons tafel voor een balkon of terras met minder ruimte. Ook het materiaal van de tuintafel is belangrijk om mee te nemen in uw keuze. Afhankelijk van waar en in welke omstandigheden u de tafel wilt gebruiken zult u wellicht kiezen voor verschillende materialen. Bovendien heeft het materiaal ook veel invloed op de uitstraling van de tafel. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een tuintafel van kunststof, maar ook voor een houten tafel. 

Tuintafel kopen

Heeft u via onze website uw ideale tuintafel gevonden of heeft u toch nog twijfels? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij bieden u professioneel advies en helpen u graag bij de zoektocht naar uw ideale tuinmeubelen! U kunt uw tuintafel gemakkelijk en veilig online bestellen. Ook kunt u langskomen in onze uitgebreide showroom in Drachten zodat u de verschillende tuinmeubelen en -tafels van dichtbij kunt bekijken en uittesten. Ons volledige aanbod en assortiment is direct uit voorraad leverbaar, zodat u in een handomdraai geniet van uw nieuwe aanwinst. Bestel dus gemakkelijk en veilig via onze website of laat ons u verwelkomen in onze vestiging in Drachten.

 
Button