• Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Deskundig advies
  • 5600 m2 winkelplezier
  • Bel ons: 0512-542200

96 resultaten
Loading...

Loungeset 

Wilt u uw tuin, terras of balkon omtoveren tot een heerlijke rustplek om te kunnen genieten van het buitenleven en het heerlijke weer? Dan bent u bij Veneboer Camping & Outdoor aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk een ruim assortiment, waardoor u ongetwijfeld de loungeset en tuinmeubelen vindt die u zoekt. Daarnaast kunt u een keuze maken uit comfortable kussens en mooie accessoires om uw loungeset voor buiten compleet te maken. 

Loungeset modellen en aanbod

Veneboer Camping & Outdoor heeft een groot assortiment met verschillende modellen, zodat er altijd een loungeset voor u is die past bij uw beschikbare ruimte. Een erg populair model is de hoek loungeset, maar u vindt bij ons ook onder andere de eiland/platform loungeset, de stoel-bank loungeset en de high-dining loungeset.

Geen tuin, balkon of terras is gelijk en daarom heeft Veneboer Camping & Outdoor een ruim aanbod met diverse maten, kleuren en materialen. Zo bieden wij u bijvoorbeeld niet alleen een zwarte, kleine loungeset, maar ook een grote loungeset in het wit. Bovendien kunt u bij een kleinere ruimte werken met een losse loungestoel en/of loungebank op uw balkon of terras. Deze losse tuinmeubelen zijn uiteraard ook te gebruiken als uitbreiding van uw loungeset wanneer u meer ruimte tot uw beschikking heeft. 

Loungeset kopen

Bij Veneboer Camping & Outdoor in Drachten vindt u een royaal aanbod aan tuinmeubelen. Zo vindt u gemakkelijk de ideale loungeset voor buiten en tovert u uw tuin, terras of balkon om tot een heerlijk comfortabele rustplek waar u volop kunt genieten van het buitenleven. Ons volledige aanbod en assortiment is direct uit voorraad leverbaar, zodat u in een handomdraai geniet van uw nieuwe loungeset. Daarnaast bieden wij u professioneel advies en kunt u uw nieuwe aanwinst komen bekijken in onze uitgebreide showroom. Bestel dus gemakkelijk en veilig via onze website of laat ons u verwelkomen in onze vestiging in Drachten.

 
Button