• Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Deskundig advies
  • 5600 m2 winkelplezier
  • Bel ons: 0512-542200

15 resultaten
Loading...

Loungebank

Het optimale zitcomfort van een loungebank mag natuurlijk niet ontbreken in uw tuin of op uw terras/balkon. Heerlijk wegzakken in de kussens van uw loungebank en ontspannen op een zomermiddag, daar droomt toch iedereen van. Gelukkig heeft Veneboer Camping & Outdoor in Drachten een breed assortiment, waar ongetwijfeld de ideale loungebank voor u tussen zit. De loungebanken zijn bovendien geschikt voor zowel buiten als binnen. Zo kunt u niet alleen in de buitenlucht genieten van geweldig comfort, maar kunt u dit comfort zelfs mee naar binnen nemen.

Loungebank modellen en aanbod

Uw loungestoel zal hoogstwaarschijnlijk een prominente plaats in uw tuin, terras of balkon innemen en daarom is het design natuurlijk een belangrijk aspect van uw stoel. Daarom bieden wij u een ruim en divers assortiment. Zo vindt u bij ons verschillende merken, zoals Nardi en 4 Seasons Outdoor. Ook hebben we loungebanken in allerlei kleuren en van verschillende materialen, waaronder aluminium/teak en kunststof.

Bovendien kunt u kiezen uit verschillende maten en stijlen, zodat u uw beschikbare ruimte optimaal benut. Zo kunt u o.a. kiezen voor een moderne, subtiele loungebank of voor een loungebank met robuuste uitstraling. 

Daarnaast kunt u uw zitbank eventueel combineren met een tuintafel of bijzettafel om uw drinken op te kunnen zetten en voor een optimaal ontspannen zomermiddag kunt u zelfs een heerlijk voetenbankje aanschaffen.

Bestel uw loungebank veilig en eenvoudig online

Het volledige aanbod van Veneboer Camping & Outdoor in Drachten is direct uit onze voorraad leverbaar, waardoor wij u een snelle levering kunnen garanderen. U kunt uw loungebank veilig en gemakkelijk online bestellen. Wilt u uw loungebank eerst bekijken en uittesten? U bent van harte welkom in onze uitgebreide showroom in Drachten! Daarnaast bieden wij u graag persoonlijk en professioneel advies. Aarzel dus niet om bij twijfel en/of vragen contact met ons op te nemen.

 
Button