• Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Deskundig advies
  • 5600 m2 winkelplezier
  • Bel ons: 0512-542200

22 resultaten
Loading...

Parasolvoet

Vindt u een parasolvoet met wieltjes handig of liever een vaste parasolvoet? Voor elk type parsolvoet kunt u terecht bij Veneboer Camping & Outdoor in Drachten. Welke parasolvoet u nodig heeft, is afhankelijk van het soort parasol dat u heeft of misschien wilt aanschaffen. Om te voorkomen dat de parasol zal omwaaien, mag de parasolvoet niet te licht zijn. Maar ook mag de parasol niet te groot zijn voor de voet. Allemaal punten waar u rekening mee moet houden bij de aanschaf van een parasolvoet. Wij kunnen u daar uitstekend advies voor geven en staan graag voor u klaar.

Welke parasolvoet heb ik nodig?

Om een goede keuze te maken voor de juiste parasolvoet, is het belangrijk dat de formaten geschikt zijn voor elkaar, dus dat de parasolvoet groot/zwaar genoeg is voor de parasol. Een goed formaat parasolvoet voorkomt dat uw parasol wordt meegenomen door de wind of omkiept. Wilt u de parasol kunnen verplaatsen? Dan is een parasolvoet op wieltjes handig. U kunt ook kiezen voor een grondanker, maar dat kan niet in elke tuin. Een grondanker is erg handig als u de parasol op het strand gaat gebruiken. De parasol kan dan natuurlijk niet te groot zijn. Daarnaast is er nog een parasolvoet die u kunt vullen met water of zand. Deze zijn in het winterseizoen weer makkelijk te legen en op te ruimen. Voor een parasolvoet met meer uitstraling is de parasolvoet met tegels een mooie optie. U heeft dan een gekruisde standaard, waar u mooie zware tegels in kunt leggen. Natuurlijk adviseren wij u graag en bent u van harte welkom in onze showroom.

Parasolvoet kopen

Als u besloten heeft om een parasolvoet aan te schaffen, kunt u kiezen uit onze producten op de site, maar we vinden het ook fijn wanneer u langskomt. U kunt dan de modellen bekijken en vergelijken. Wij voorzien u graag van deskundig advies. 

 

 
Button