bereidingswijze:
1. Zakje openen bij inkeping. Bodem uitvouwen. Verwijder de "zuurstofvanger". 2. Kokend water opgieten tot markering 11 (=0.400 liter) 3. Goed roeren. 4. Zipper sluiten. Wacht 10 minuten. 5. Roer nogmaals. 6. Eet uit het zakje.
ingrediënten:
46% aardappelpoeder (aardappel, conserveermiddel (E223), antioxidant (E304), voedingszuur (citroenzuur), emulgator (E450, E471)), aardappelzetmeel, kruiden (paprikapoeder, kummel, peper, cayenne, kurkuma), koolzaadeiwit, uipoeder, suiker, zout, gistextract, aroma, zonnebloemolie, palmvet, melkpoeder, kokosolie, 7% rundvlees, 4% paprika, champignon, 3% doperwten, bouillon (soja-eiwit, zout, glucosestroop, zonnebloemolie), 0.18% knoflook