• Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Deskundig advies
  • 5600 m2 winkelplezier
  • Bel ons: 0512-542200

173 resultaten
Loading...

Tent kopen

Gaat u kamperen en bent u op zoek naar een tent die aan al uw wensen voldoet? Dan bent u bij Veneboer Camping & Outdoor aan het juiste adres. Met een ruim assortiment vindt u ongetwijfeld een tent waarmee u het meest uit uw kampeerbeleving haalt. Het aanschaffen van een tent is natuurlijk een weloverwogen beslissing en er zijn verschillende zaken waar u over na moet denken. Voor persoonlijk en professioneel advies kunt u contact opnemen met onze verkoopspecialisten. Ook bent u natuurlijk van harte welkom in onze uitgebreide showroom in Drachten. Onderstaand worden alvast een aantal belangrijke aandachtspunten voor u uitgelegd.

Aandachtspunten tent kopen

Allereerst is het natuurlijk niet onbelangrijk om na te gaan waar en hoe u de tent wilt gaan gebruiken. Bij een gezinsvakantie op een camping kiest u bijvoorbeeld een familietent met veel comfort, terwijl een wandeltocht door de bergen vraagt om een compacte, lichtgewicht tent die gemakkelijk mee te nemen is. 

Ook is het praktisch om na te gaan met hoe veel personen u gebruik wilt maken van de tent. Zo heeft u tijdens uw vakantie altijd voor iedereen genoeg ruimte. Niemand wil namelijk met slecht weer in een te kleine tent verblijven.

 
Button