Ideaal voor het Low and Slow roken. Deze rookchunks van Kamado Joe geven een lekkere kenmerkende smaak aan uw vlees. Kamado Joe is op zoek gegaan naar een selectie van de beste chunks. Deze zakken met chunks zijn geselecteerd om hun gemakkelijke ontvlambaarheid en de rijke appel die deze chunks aan je vlees geven.
Het verschil: chunks zijn vuist grote stukken beter geschikt om over een langere periode rook af te geven. Als je voor lange tijd wilt roken kan je beter chunks gebruiken. Je krijgt rook over een langere tijd zonder hout te moeten toevoegen.
Als je je voedsel voor langer dan een uur wilt roken gebruik dan chunks.
Door chunks of snippers te bevochtigen door ze voor minimum 30 minuten onder water te zetten kan je het ontvlammen vertragen. Hierdoor verleng je de tijd dat er rook afgegeven wordt nog meer. Je mag ook andere vloeistoffen zoals wijn, bier, cider of whisky gebruiken om nog extra smaken toe te voegen.
Laat het hout altijd even uitlekken voor je het in de BBQ gooit zodat je het vuur niet dooft.
Het artikel is toegevoegd aan de winkelwagen
Het artikel is toegevoegd aan de offerte
Het artikel is toegevoegd aan het verlanglijstje
SORRY, DIT PRODUCT IS NIET OP VOORRAAD, NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR DE LEVERTIJD.