• Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Deskundig advies
  • 5600m2 winkelplezier
  • Bel ons: 0512-542200

Raps Voltage W V8

€ 269,95
Voorraad: -999

Raps Voltage W V8

De Raps Voltage V8 Schaats heeft een comfortabele halfhoge softboot speciaal voor dames.

“Voltage” was de meest gezochte term op internet tijdens de natuurijswinter van 2008/2009 en is vanaf zijn introductie een topper. Deze schaats verwijst uitspraken als ‘zere enkels’ en ‘koude voeten’ naar de historie. Een hoogwaardige softboot voor de nodige steun en comfort wordt gecombineerd met de kwaliteit van het V8 ijzer. De Voltage V8 is volledig instelbaar (zijdelings en naar voren en achter) en tevens uitwisselbaar voor inline skates.

De Schoen
Raps ontwikkelde deze softboot in 1997 als alternatief voor de harde hoge schoenen van de concurrenten. De schoen werd al snel een groot succes, die door de concurrentie vele malen is geïmiteerd maar nimmer geëvenaard. Om van deze schoen de ideale partner te maken is de softboot ontwikkeld als damesmodel en herenmodel.

Dames
De Voltage Women is een comfortabele halfhoge softboot speciaal voor dames. De gebruikte leest (voetvorm) is afgestemd op de damesvoet. De schoen is aangepast aan de anatomie van de vrouw.

De Schaats
De V8 driehoeksbuis is onverwoestbaar. De schaats heeft een stalen mars mes met een hardheid van 61+ HrC. Dit is harder dan elke andere schaats in haar prijsklasse en betekent vooral ook dat je minder vaak hoeft te slijpen. De V8 driehoeksbuis is relatief simpel om te bouwen tot een klapschaats met behulp van een klapset.


Merk
Raps

Onderstel
Vast ijzer
Verstelbaar
Nee
Geslacht
Vrouwen
Type
Noren

Gerelateerde producten

Bekijk

Viking Noor 2 Laag

Vanaf  € 139,00

Bekijk

Viking Nagano Marathon Special

Vanaf  € 699,95€ 649,00

Bekijk

Viking Noor Original Laag

Vanaf  € 169,95

Bekijk

Raps Lion V8 (klap)

Vanaf  € 399,00

 
Button